Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Jakten på Juleskurken

Hamborg, Stina Endret:05.01.2015 14:15

​Julestemningen på Hokksund barneskole kom for alvor da 4. trinn framførte sin versjon av "Jakten på Juleskurken". Et skuespill fylt med spenning og moro for både store og små. I tillegg imponerte elevene med veldig fin sang og musikk.

​Juleskurken og Piperenser`n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.


Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker.
Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.


De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken.

(juleskurken.no)

Juleskurken1Jakten på Juleskurken 

Juleskurken3Jakten på Juleskurken 

Juleskurken5 Jakten på Juleskurken

Jakten på Juleskurken 

 Jakten på JuleskurkenJuleskurken9

Juleskurken10 

Opprettet: 31.12.2014 17:28