Intervjuet av NRK radio

Endret:14.12.2016 00:56

​​​​​FAU ved Hokksund barneskole har søkt Buskerud fylkeskommune om tilskudd til lokale trafikksikkerhetstiltak med ønske om å øke fokuset på en trygg skolevei.

​Hokksund barneskole mottok i underkant av 20.000 kroner som skolen valgte å kjøpe refleksgarn for. Elever på 6. trinn har strikket pannebånd med nettopp dette garnet. ​

Eikerbladet var de første som fanget opp saken og skrev en artikkel om prosjektet. Ettermiddagssendinga​ til NRK Buskerud viste deretter interesse og Hokksund barneskole ble invitert for å snakke om hvordan vi har jobbet med reflekspannebåndene og trafikksikkerhet generelt. Fagleder Terje Gulliksen, kunst -og håndverkslærer Viel Toeneiet, Ane Øyen og Nelly Peplar fra 6a ble intervjuet på radio og forklarte om arbeidet som ligger bak.  Et morsomt innslag i skole- og arbeidsdagen både for store og små.

Takk til FAU ved Hokksund barneskole og Buskerud fylkeskommune som har bidratt til at våre elever lyser opp vintermørke skoleveier - vi er enige om at refleks er KULT!
NRK%202016

Opprettet: 13.12.2016 20:28