Skidag

Hamborg, Stina Endret:05.02.2018 22:48

​Endelig lå forholdene til rette for å kunne arrangere skidag i Hobbelstadbakken igjen. Flere år med snøfattige vintre gjorde sitt til at både store og små gledet seg stort til endelig å kunne stå på ski og ake igjen.

En ordentlig god gammeldags vinterdag med flere minusgrader og godt preparerte løyper møtte elevene på 4. -7. trinn ved Hokksund barneskole, da det ble arrangert skidag i Hobbelstadbakken en av de siste dagene i januar. Elevene kunne selv velge om de ville gå langrenn eller kjøre slalåm. Uansett var det supre forhold for begge idrettsgrenene, og elevene fikk utfolde seg både på ski og med akebrett denne dagen.

Dagen etter var det småskolen sin tur for skidag. Like heldige med været kan man ikke si at de var, i sludd og regn. Men med mye pågangsmot og en positiv innstilling kunne også disse elevene fortelle at de hadde hatt en super skidag i bakken.

Skidag på Hokksund barneskole

Elever på langrennskiElever på langrennski

Skidag i HobbelstadbakkenGrilling under skidagen

En fin dag i Hobbelstadbakken