Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vinnere av tegnekonkurranse

Hamborg, Stina Endret:26.11.2019 15:34

​7. trinn ved Hokksund barneskole har deltatt i Lions internasjonale Fredsplakatkonkurranse i høst. Temaet for tegnekonkurransen var "Journey of  Peace" Lørdag 23. november ble den lokale vinneren i Øvre Eiker kåret. 

​Lions Fredsplakatkonkurranse er en årlig tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken. Tegnekonkurransen har et nytt tema hvert år, og handler alltid om fred. I 2019 var temaet "Journey of Peace". 

Ved Hokksund barneskole var det 7. trinn som stilte som deltakere i tegnekonkurransen. Blant de 68 bidragene som ble sendt inn, var det til slutt Naomi Skatter fra 7a som etter juryens mening hadde den beste tegningen. Juryen bestod av kultursjef Jon Wold og representant fra "Eikermalerne" Torunn Sanden Hæg. Tegningen til Naomi vil videre bli vurdert i en distriktsutvelgelsen. Går det like bra her som i den lokale utvelgelsen kan Naomi bli deltaker både i den nasjonale og internasjonale konkurransen. Vi ønsker henne lykke til!

I de øvrige to klassene ble det også kåret en klassevinner. I 7b var det Henrik Lima Warloff som vant og i 7c var det Carosander Woldstad som trakk det lengste strådet. Gratulerer til dem også!

Vinnere av Lions Fredsplakatkonkurranse

Fra venstre: Naomi 7a, Trine lærer i tegning ved HBS, Carosander 7c og Henrik 7b

Naomi, vinneren av tegnekonkurransen

Carosander sitt bilde

Opprettet: 26.11.2019 10:28