Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Hokksund barneskole

Amundsen, Ann-Mari Endret:19.02.2018 10:38

​​​Hokksundbarneskole 

Hokksund barneskole er en 1-7 skole med nær 475 elever. Skolen ligger rett utenfor Hokksund sentrum i Øvre Eiker kommune. Med store uteområder og nærhet til skog og vann, ligger alt til rette for mye aktivitet også utenfor klasserommene.

 Aktuelt

Drama på Hokksund barneskole

I perioden fra nyttår og fram til vinterferien har Hokksund barneskole vært så heldige å ha besøk av dramalærer Trond Wetterstad fra kulturskolen. 1. - 3.-trinn samt 5. trinn har fått utfolde seg på en annen og spennende arena utenfor det vanlige klasserommet. (27.02.2018)

Forestillingen "Rundt og rundt"

​Alvorlige temaer som avfallshåndtering, klima og overdrevet forbruk er ikke de enkleste å formidle til barn. (06.03.2018)

Skidag

​Endelig lå forholdene til rette for å kunne arrangere skidag i Hobbelstadbakken igjen. Flere år med snøfattige vintre gjorde sitt til at både store og små gledet seg stort til endelig å kunne stå på ski og ake igjen.  (05.02.2018)

BUA Øvre Eiker

​Lyst til å gå på ski, men mangler ski? Lyst til å gå på skøyter, men eier ikke skøyter? Lyst til å spille basketball, men har ikke en basketball? Mangler du utstyr til å være med på enkelte aktiviteter eller har du lyst til å prøve en ny aktivitet, uten at du må kjøpe utstyret først?  BUA som ligger sentralt i Hokksund kan hjelpe deg! (17.01.2018)

Juleprinsessen og tidstyvene

Julestemningen på Hokksund barneskole kom for alvor da 4. trinn framførte julespillet "Juleprinsessen og tidstyvene" for resten av skolen. Juleprinsessen og Tidstyvene er en musikal for barn om vennskap og samarbeid, om å være annerledes og bli utestengt, om stress og det som stjeler tiden fra både barn og voksne. (21.12.2017)


 Se flere aktuellsaker

Opprettet: 30.10.2013 16:33