Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Utviklingssamtaler

  Endret:19.08.2018 13:04

​Utviklingssamtalene finner sted tidlig i hver termin og tar utgangspunkt i forrige terminkarakter, elevenes egenvurderinger underveis - med lærers tilbakemeldiger, samt lærers underveisvurderinger.

Eleven setter seg på bakgrunn av dette mål for det kommende halvåret. I tillegg til målsettingene må eleven si noe om hvordan han/hun tenker å arbeide for å oppnå målsettingene. Kontaktlærer og foresatte bidrar selvsagt både når det gjelder utformingen av målene og hvordan man kan nå målene.

Faglærers kommentarer på Skooler, og selvsagt også i undervisning og vurdering videre, skal hjelpe eleven i arbeidet videre med å nå målene.

Noen uker etter utviklingssamtalen følger kontaktlærer opp den enkelte elev i en elevsamtale. I elevsamtalen er trivsel og arbeidet med målsettingene fra utviklingssamtalen hovedfokus.

For 8. trinn er den første utviklingssamtalen en bli-kjent-samtale eller oppstartssamale som legges kort etter skolestart. Her er målet at kontaktlærer, elev og foresatte blir bedre kjent og får snakket om ønsker og forventninger både når det gjelder sosiale forhold og læring.

Opprettet: 09.01.2014 16:17