Nytt lekestativ på Ormåsen skole

Marthinsen, Mette Endret:11.10.2018 14:18
Klatrestativ

​1 rekke: Ola I Bakken fra elevrådet, Luca H Svartskuren fra elevrådet, Mette Marthinsen rektor, Helene B Landemoen fra elevrådet, Anna Kristine B Guddal fra elevrådet. 2 rekke: Kristine Østmoen FAU, Roger Olsen vaktmester, Sissel Schinnes FAU

​Onsdag denne uken var det feiring og åpning av et helt nytt klatrestativ på skolen vår. FAU stilte opp med ballonger og brus til alle elever og voksne.

​Vårt gamle lekestativ var for en tid tilbake helt utslitt og måtte tas ned. Etter det har det vært et stort savn hos elevene.  Elevrådet ved skolen har vært aktive for å få til et nytt klatrestativ og de har meldt dette ønske til rektor flere ganger. Når det nå står ferdig er det fordi vi har fått det til sammen! FAU på skolen har vært gode støttespillere og jobbet sammen med skolen for å realisere elevenes ønske. FAU har også bidratt økonomisk. Det ble dermed et spleiselag mellom Øvre Eiker kommune og FAU. Elevene er de som vet best hva som er morsomt å holde på med, så de fikk bestemme hvilket klatrestativ som skulle velges. Vaktmester, Roger Olsen, har organisert graving og lagt til rette for montering. For å markere at vi sammen har klart å få til et nytt lekestativ stilte representanter for FAU opp med ballonger og brus til alle elever og voksne. Mette, rektor, åpnet feiringen og Elevrådet takket for nytt klatrestativ og klippet snoren.

Opprettet: 11.10.2018 13:50