Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Trafikksituasjonen på skolen

Marthinsen, Mette Endret:16.10.2017 14:53

​Ormåsen Grendeutvalg har en viktig oppfordring til alle som ferdes med bil på skolens område. Vi er så heldig å ha et splitter nytt parkeringsanlegg med trygg avlevering av elever på området. I forbindelse med dette er det viktig at alle setter seg inn i kjøremønsteret. Ingen skal parkere bilen i avleveringsområdet. Parkering skal skje på oppmerkede plasser.

Oppfordring fra Grendeutvalget:

Mange av oss kjører barn til Ormåsen barnehage, naturfritidsordning (NFO) og skole daglig. I en hektisk hverdag prøver mange av oss å spare tid på å kjøre litt fortere og parkere nærmest mulig, men i praksis sparer vi svært lite tid. Det vi derimot gjør, er å vise at vi ikke er så gode sjåfører som vi kanskje selv tror.

Parkeringsområdet i tilknytning til Ormåsen skole er nå utbedret, og det skal være plass til alle. Erfaringen etter at det nye kjøremønsteret ble innført, er at mange fremdeles kjører etter «gammel vane». Ormåsen grendeutvalg har derfor utformet KJØREVETTREGLER, for å hjelpe deg på veien som sjåfør, for der igjen å hjelpe våre barn som ferdes i området. Som alle vet er barn impulsive og det kan derfor lett oppstå farlige situasjoner. Vi på Ormåsen må ta vare på hverandre, for vi har ingen å miste!


Takk for at DU tar hensyn til barnas sikkerhet og
· ikke kjører fortere enn 30 km/t i Bjørnefaret.
· ikke er opptatt med mobiltelefon mens du kjører bil.
· ikke parkerer på gang- og sykkelstien utenfor flerbrukshallen.
· ikke kjører inn i skolegården (PS. Det er innkjøring forbudt der hele døgnet).
· ikke parkerer utenfor flerbrukshallen når du skal slippe av eller hente skolebarn, men bruker heller den nye «kiss’n’ride» rundt den store parkeringsplassen.
· ikke parkerer på reservert parkering for handicap – det er lett å gjøre seg selv upopulær da.
Vennlig hilsen

Grete Thorsby
Leder Ormåsen Grendeutvalg

 Se illustrasjon under:

 Kjøremønseter Ormåsen skole

Opprettet: 16.10.2017 14:28