Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ormåsen skole og NFO

  Endret:01.08.2018 12:43

​​​​​​​Ormåsen_skole_i_mai 

Ormåsen skole ligger idyllisk til på Ormåsen, med Ormåsen barnehage og grendehus som nærmeste nabo. Skolen har NFO - naturfritidsordning. Det er 190 elever på skolen. Skolen ligger tett inntil skogkanten og elevene bruker skogen til leik hele året rundt.

 

Aktuelt fra Ormåsen Skole​​

Entreprenørskap og lokalsamfunn på timeplanen

Det ble en uvanlig skoledag for 5. trinn på Ormåsen skole da ordfører Ann Fjerdingstad dukket opp som lærer med undervisningsopplegget "Vårt lokalsamfunn". Elevene viste stort engasjement og interesse for det spennende opplegget.  (07.11.2018)

Ormåsen skole løp sammen!

​I forbindelse med NRK TV-aksjon ble skolene oppfordret til å løpe sammen til inntekt for Kirkens bymisjon. Tema i år er utenforskap. (17.10.2018)

Nytt lekestativ på Ormåsen skole

​Onsdag denne uken var det feiring og åpning av et helt nytt klatrestativ på skolen vår. FAU stilte opp med ballonger og brus til alle elever og voksne. (11.10.2018)

Sommerhilsen

​Nå er ferien i gang, og vi ønsker å takke for et godt samarbeid dette skoleåret. Skoleåret ble avsluttet med felles sommeravslutning. Elever og ansatte underholdt med sang og dans. Etterpå var det mange aktiviteter på skolens område. 7.trinn hadde en høytidelig avslutning, og vi ønsker lykke til på ungdomsskolen. Vi ser dere andre mandag 20. august kl. 09.00. 1. trinn avslutter kl 11.00, og 2. -7. trinn kl. 14.00. NFO har stengt i juli, og åpner 2. august. GOD SOMMER! (02.07.2018)

Sommerskolen 2018 Øvre Eiker - fulltegnet

Forskerfabrikkens sommerskole. En annerledes sommerskole full av morsomme eksperimenter for alle som skal opp i 5. 6. og 7. klasse til høsten. Interessen har vært stor, og sommerskolens plasser ble fyllt opp i løpet av en dag. (15.05.2018)


 Se flere aktuellsaker


Vår visjon:

- Midt i naturen -
barnas gode arena for læring og opplevelser!

 

Link til skjemaer:

Permisjon fra undervisning               
Innmelding skole/SFO​

Skolefravær informasjonsfolder til foresatte og elever.pdf

 

Visjonen for skolene i Øvre Eiker kommune

visjon.jpg 

  • Alle elever benytter sine ressurser for best mulig læringsutbytte
  • Alle elever trives, opplever mestring og har personlig vekst
Opprettet: 30.10.2013 16:33