Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

4. trinn tar sykkelprøven

Strand, Anne-S Endret:04.05.2016 08:00

​Hvert år tar 4.trinn sykkelprøven i mai måned. I år fikk vi god hjelp fra Eiker Kvikk sykkelklubb i form av holdningsskapende arbeid og teknisk ettersyn av syklene.

​Mandag 2.mai startet skoledagen for 3.-7.trinn ute i skolegården. Der snakket Eiker Kvikk sykkelklubb til elevene om viktigheten av oppmerksomhet i trafikken og bruk av hjelm. De viste til ulykker de selv har vært vitne til i større ritt, og hvor bruk av hjelm har vært avgjørende for at det har gått bra. De reklamerte samtidig for seg selv og opplyste om at det er trening og sykkelverksted hver onsdag, og at alle som kan tenke seg det er velkomne til å oppsøke klubben.

Bruk hjelm!Klare for sykkelprøve 

Etterpå var det gjennomføring av sykkelprøven for 4.trinn. Elevene hadde i forkant øvd godt både teoretisk og praktisk. Teoriprøven ble gjennomført i forrige uke. De to gjestene fra Eiker Kvikk sykkelklubb tok samtidig fortløpende imot elevene for å sjekke at syklene var i god stand, og de justerte der det var behov. Samtidig oppfordret de til å se over bremser og annet flere ganger gjennom sykkelsesongen.

SykkelløypaPlankekjøring 

Elevene var dypt konsentrert under gjennomføringen, og status etter at alle hadde gjennomført var at samtlige besto prøven.

Opprettet: 03.05.2016 20:29