Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vellykket 50-årsfeiring

Strand, Anne-S Endret:02.10.2016 23:03

​Røren skole er 50 år, og det ble feiret med brask og bram fredag 30. september. Det var åpen skole i tidsrommet 08:30 - 14:00. Gjennom hele dagen var det ulike elevinnslag og cafesalg, og midt på dagen var det en offisiell del.

​Allerede halv ni om morgenen begynte gjestene å dukke opp, og strømmen av folk fortsatte gjennom hele dagen. Skolen har markedsført godt og oppfordret alle som har et forhold til skolen og anledning om å ta turen. Noen var spesielt inviterte; elevene som startet opp på skolen i 1966, alle de tidligere rektorene, pensjonistene som tidligere har jobbet på skolen, skolens lytte- og mattevenner, ordfører, rådmann og oppvekstsjef. Det første som møtte de som kom var en utstilling av klær, møbler, interiør, skolesaker etc. anno 1966. For de som har levd noen år vakte det gode minner. Personalet var kledd i 60-tallsklær - noe som satte en fin spiss på det hele. I mediateket var det ulike elevinnslag gjennom hele dagen og på personalrommet var det rigget til cafe som en gruppe foresatte sto for. Den ble godt besøkt og for mange ble det mimreprat med kjentfolk der.

Telefon anno 1966Elevinnnslag2.trinn MediateketCafesalgMimring i cafèen 

Kl. 10:00 - 12:00 var det et såkalt offisielt program. Det startet ute i skolegården ved at rektor Anne Lise Holth ønsket velkommen og alle skolens elever danset BlimE-dansen.

Rektor ønsker velkommenBlimE-dansen 

Deretter kom en del av elevene som begynte på skolen for 50 år siden i opptog inn skoleporten med skolefanen og flagg - akkurat slik de gjorde i 1966 da de gikk fra gammel til ny skole.

Tog anno 1966 Tidligere rektorer

Etter dette trakk alle inn i mediateket. En av skolens elever åpnet med en nydelig trompetsolo, før det var mange som ville si noen ord. En stolt og rørt rektor, som selv begynte på skolen ett år etter åpningen, tok forsamlingen med tilbake i tid ved å dele litt skolehistorie. Det er mye som har forandret seg. Skolens ansatte, elever og andre med tilknytning til skolen fikk mange godord. I anledning bursdagen har skolen fått en ny sang som alle elevene stemte i med godt trøkk. Deretter holdt nestleder i elevrådet, Meda, en tale der hun fortalte at på Røren skole følges kongens lov, som også har blitt skolens lov. Den går blant annet ut på at man skal si snille ord til hverandre og at store barn hjelper små barn. Videre fortalte hun om hvordan det jobbes for et best mulig elevmiljø. FAU-leder, ordfører og oppvekstsjef sto deretter på talelisten og det vanket mange godord om skolen og gaver ble overrakt.

Rektors taleTale fra elevrådet 

Tale fra ordføreren108 

Den offisielle delen ble avsluttet ute i skolegården. Nye elevinnslag fulgte og deretter gikk elevene på 7.trinn opp på skolens tak der de slapp 50 heliumsballonger til værs. Helt tilslutt fikk alle elevene brus og kake.

Kulturskolens dansegruppe syngerBallongslipp50 ballonger til værs Bursdagskake

Tusen takk til alle som tok turen denne dagen og bidro til at det ble en flott feiring av skolens første 50 år!

Ta en titt på videosnutten som Eikernytt har lagt ut også!

Opprettet: 02.10.2016 21:43