Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

5A ble vitner til ekte brann på vei hjem fra et besøk på brannstasjonen

Strand, Anne-S Endret:21.03.2017 20:31

Klasse 5A var tidligere denne uke på besøk på brannstasjonen i Hokksund. Besøket var en del av temaet "Vårt lokalsamfunn" som det jobbes med hele denne uken.

​Besøket gjorde ekstra inntrykk på elevene, for på vei derfra ble de vitne til en bil som tok fyr. Brannvesenet rykket ut og elevene fikk se et virkelig stykke arbeid utført av brannvesenet. En snartenkt lærer valgte å gi elevene i oppdrag å være journalister da de var tilbake på skolen. Det de hadde vært vitne til skulle dekkes som en nyhetssak.

Her er teksten en av elevene skrev:

"En bil begynte å røyke rett ved Hokksund auto a/s. Om ikke lenge så 5a fra BilbrannRøren skole at det kom flammer ut fra bilen, på vei hjem fra besøk hos brannvesenet. Dette på gikk ca 10:20. Brannvesenet ankom 10:22 for å slukke brannen. Heldig vis ble sjåføren ikke skadet av brannen eller røyken. Det kom så mye røyk at man kunne lukte det på lang vei. Brannvesenet og ambulansen kom, nå driver politiet og etterforsker hvordan bilen begynte å brenne. I følge 5a Røren skole kom det lyder fra bilen som den prøvde å starte igjen, men at det var noe galt med motoren. Riksvei 35 er for øyeblikket stengt, men åpnes snart igjen. 5a Røren skole syntes dette var litt av en opplevelse å være vitne til. Og en spennende slutt på skoleturen."

Opprettet: 21.03.2017 20:07