6A reklamerer for Røren skole

Strand, Anne-S Endret:27.03.2017 12:50

​Reklame har vært temaet i samfunnsfag på 6.trinn den siste tiden. Temaet ble avsluttet med at elevene gruppevis skulle lage en reklame.

​Elevene kunne velge om de ville lage reklameplakat eller -film. De fleste gruppene valgte å lage film. I 2017 lar dette seg veldig lett løse. Elevene brukte egne telefoner og de behersker lett det å lage en liten film ved hjelp av apper de har tilgjengelig. I løpet av et par skoletimer hadde elevene produsert flere filmer uten nevneverdig hjelp fra lærer. De hadde riktignok gjort et lærerstyrt forarbeide der gruppene måtte finne ut hva slags produkt de ville reklamere for, hvem som skulle være målgruppen, hva budskapet og produktnavnet skulle være. I tillegg skulle de finne ut hva som kan være et blikkfang og de skulle velge seg positive ord til bruk i reklamen. Her er resultatet fra en av gruppene:

Opprettet: 21.03.2017 19:42