Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

7. trinns leirskoleuke er ved veis ende

Strand, Anne-S Endret:30.09.2015 08:08
På bussen

​Spente elever på vei til Gulsrud leirskole.

​Mandag 31.august dro spente 7.klassinger avgårde til Gulsrud leirskole ved Tyrifjorden. Der oppholdt de seg en liten uke fylt med varierte aktiviteter.

​Det så lenge ut til at det var slutt på leirskoleopphold i og med at tilskuddet til det forsvant. Det syntes kommunens rektorer var for galt, så de gikk sammen for å finne et rimeligere alternativ. Det klarte de, og det var med Gulsrud leirskole de inngikk en avtale. Transporten dit er rimelig i og med den korte avstanden, og oppholdet er en dag kortere enn hva som tradisjonelt har vært vanlig.

7A og 7B ankom leirskolen i strålende sol sammen med 7.trinn fra Skotselv skole. Den første kvelden tok mange av elevene seg et bad i Tyrifjorden. Finværet fortsatte imidlertid ikke, og fra tirsdag av og oppholdet ut kom det store mengder nedbør. Det la ikke så stor demper på oppholdet, for voksne er nok langt mer opptatt av godvær enn hva ungdom er. I tillegg hadde de litt flaks med at det ble litt oppholdsvær akkurat mens uteaktivitetene pågikk.

Det var mange og varierte aktiviteter i løpet av uka; orientering, kokkekurs, rollespill, musikkurs, energikamp, festmiddag, disco og tur til Blaafarveværket med besøk i gruvene - for å nevne noe. Rollespill var en av flere populære aktiviteter. Elevene hadde på forhånd fått utdelt roller med beskrivelse av sin rollefigur. Det hele utspant seg i år 11, så de måtte leve seg 2000 år tilbake i tid.

Det var en sliten, men fornøyd gjeng som ankom skolen etter en veldig fin uke.

BadingKjøttsuppe 

RollespillAktivitetskamp 

Moro Handbak

FestmiddagDisco 

 

Opprettet: 03.09.2015 18:07