Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Adventstiden på Røren skole

Strand, Anne-S Endret:21.12.2015 16:25
Mor og far i julemusikalen Julestria

​Mor og far i julemusikalen Julestria

​I løpet av desember har det skjedd mye på Røren skole som har bidratt til å skape julesteming.

​26.november ble julegrana på skolen tent. Den lyste riktignok ikke i så mange minuttene før det rett og slett tok fyr i toppen av treet. E-verket ordnet opp i feilen dagen etter, og heldigvis la ikke dette noen demper på kveldsarrangementet på skolen. Det var som alltid foresatte på 4.trinn og FAU som i samarbeid med skolen og Grendeutvalget sto for det hele. Elevene på 4.trinn underholdt og det var gløgg og pepperkaker å få. Mange ble overrasket over at nissene ankom skolen sittende i skuffen på en traktor.

Koret under julegrantenningenDansen under julegrantenningen 

Hver mandag i desember har det vært adventssamlinger. Da samles henholdsvis småskoletrinnet og mellomtrinnet til to forskjellige samlinger i løpet av dagen. Hvert trinn har ansvaret for samlingen en gang i løpet av adventstiden. Da er det gjerne sang, skuespill, diktlesing og liknende som står på programmet.

Luciamarkering ved 1.trinnLucia 

21.desember ble årets Julehus avviklet. Det går ut på at 3.trinn har en større forestilling for alle skolens elever i gymsalen. De viste julemusikalen Julestria, og elevene imponerte med flott skuespill og sang. Deretter var det grøtspising for alle. Foresatte på 2.trinn sørget for grøt og servering.

JulestriaMusedansen 

Blånisser Koret

 Vi ønsker dere alle en fin jul og et godt nytt år!

Opprettet: 21.12.2015 13:13