Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bokbamsen og ordføreren på bokreise

Strand, Anne-S Endret:30.09.2015 07:55
Bokbamsen og ordføreren

​Bokbamsen og ordføreren besøker 1.trinn, og med seg har de tre bøker til hvert barn.

Tradisjon tro har landets eneste Bokbamse vært på årets bokreise sammen med ordfører Ann. Målet for reisen var alle kommunens 1.trinnselever og deres leselyst.​

​Onsdag 23.september kom de til Røren skole for å dele ut hele tre bøker til hvert barn.

Bokbamsen fortalte eventyret om kråka og reven for barna, og på alle skolene satt elevene som tente lys og hørte på. Bokbamse Rannveig Nymoen kjenner de fleste av 1.trinnselevene fra utallige besøk i barnehagene og hjemme, og det var ekstra koselig å se at barna viste stor gjensynsglede da de så Bamse og den lille røde stolen hans.

I årets bokpakke lå Barnas dyreleksikon fra Cappelen damm, ABC-boka mi av Kari Grossmann og En fisk til Luna av Lisa Aisto. Sistnevnte bok var også godt kjent for flere av barna, da bokbamsen har hatt den med seg på lesestunder i flere av barnehagene siste året.

Bokpakken er ment for bruk både på skolen og hjemme, men det er barna som eier bøkene. Barna ble glade for besøk og bøker, og Bokbamsen og ordfører gav uttrykk for at det er utrolig flott å få komme rundt på skolene og ha denne stunden sammen med elevene.

Bokutdeling 

Opprettet: 30.09.2015 07:35