Endelig kan man ferdes trygt på Røren

Strand, Anne-S Endret:20.06.2017 15:37
Vaffelverk

​Gutta på 4.trinn er klare for veiåpning, vafler og aktivitetsdag.

​Endelig kan elevene på Røren skole og beboerne på Røren ferdes trygt i bygda si! Buskerud fylkeskommune og Statens vegvesen inviterte til åpning av det nye fortauet langs fv.61 ved Røren skole fredag 16.juni.

​Årelang venting er over og veiarbeidet langs Semsmoveien er så og si sluttført. Gravemaskiner, omkjøringer og lysreguleringer har naturlig nok vært en stor del av Røren det siste året, og endelig er det over.

Alle elevene på Røren skole og andre sambygdinger som hadde anledning var tilstede under den offisielle åpningen. Fylkesordfører Roger Ryberg, ordfører Ann Sire Fjerdingstad og vegsjef i Statens Veivesen Buskerud Hans Jan Håkonsen  foretok den høytidelige åpningen og snorklippingen. Fylkesordføreren fortale fra talerstolen at han hadde orientert seg om at det var mye positivt engasjement på Røren og at de til stadighet tar seieren i den årlige bykampen under By- og laksefestivalen.

Høytidelig åpningOrdføreren taler

Alle elevene tilstedeSnorklipping

Markeringen ble avsluttet med vaffelservering i skolegården. Veivesenet har ei gedigen vaffelpresse som er laget av to kumlokk, og den sørget for vaffel til alle som ville ha.

KumlokkvaffelBrus- og vaffelservering

Elevene ved skolen skulle alle bort til Eiker Kvikk og aktivitetsdag, og for første gang kunne Semsmoveien benyttes.

Opprettet: 20.06.2017 10:29