Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Det ble en flott markering av FN-dagen

Strand, Anne-S Endret:23.10.2015 22:09
Elevrådsstyret viser resultatet av årets tusenbeinrunde

​Elevrådsstyret viser resultatet av årets Tusenbeinrunde.

Fredag 23.oktober hadde vi en flott markering av FN-dagen. Det var 4.trinn som sto for underholdningen, og elevrådsstyret avsluttet med å avdekke resultatet av årets Tusenbeinrunde.​

​Det var mange våte øyekroker under forestillingen til 4.trinn. Gjennom flott sang og dramatiseringer om det å være flyktning gjorde elevene et sterkt inntrykk på publikum.

 

 

4.trinnSolosang 

Solveig og Åsne Vi står sammen

Etter forestillingen ble årets elevrådsstyre presentert. Det består av Kristine 7B som er sekretær, Julie 7B som er nestleder og Karoline 7A som er leder. Karoline takket elevene for strålende innsats under årets Tusenbeinrunde, både med tanke på hvor mange sponsorer som er skaffet tilveie og iherdig innsats for å løpe flest mulig runder. Røren skoles elever har klart å samle inn hele 72 100 kr, og de pengene skal gis til Redd barna som igjen skal bruke de i arbeidet knyttet til de syriske flyktningene som strømmer til Norge og resten av Europa i disse dager.

Markeringen ble avsluttet med at alle skolens elever sang Tusenbeinsangen Never be alone med Kate som forsanger.

Årets elevråsstyre Kate 

Ordfører Ann hadde tatt turen til Røren skole for å få med seg markeringen. Hun var mektig imponert og rørt over det hun så. Enn annen som også hadde tatt turen var Svein Ludvig Larsen. Han har i 20 år vært aktiv i arbeidet knyttet til Øvre Eiker viser ansikt. Han gav også uttrykk for at det var en opplevelse å få være publikum, og at det hele paseet godt inn i Toleranseuka som denne uken arrangeres av kommunen.

Du kan lese mer om forestillingen og også se filmklipp fra den på eikernytt.no

Opprettet: 23.10.2015 19:01