Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Inntektene fra årets Tusenbeinrunde gikk til TV-aksjonen

Strand, Anne-S Endret:27.10.2017 08:48
Pengegaven overleveres

​Leder og nestleder i elevrådet overleverer pengegaven til TV-aksjonen.

Tusenbeinrunden er et årlig arrangement på skolen som gir elevene en mulighet til å gjøre en innsats for andre barn. I år har pengene gått til TV-aksjonen, som vil si UNICEFs arbeid for utdanning til barn som lever i krig og konflikt. Pengene skal brukes i Pakistan, Mali, Sør-Sudan, Colombia og Syria.​

​Tusenbeinrunden er at elevene løper en fast runde på skolens område. De får ved hver passering et stempel i kortet sitt. På forhånd har sponsorer forpliktet seg til å betale et valgfritt beløp for hver runde eleven løper. Tusenbeinrunden ble gjennomført mandag 16.oktober. I tillegg dannet elevene en ring rundt skolen den dagen - etter oppfordring fra frivillighetssentralen i Øvre Eiker som er de som organiserer TV-aksjonen lokalt. Elevene holdt hverandre i hendene og omringet skolen. Dette ble filmet med drone.

Elevrådet har foretatt opptelling av sponsorinntektene, og fra Røren skole er hele 67 433 kr gitt til TV-aksjonen. Leder og nestleder i elevrådet gav pengegaven til Live-Kristin S. Skistad fra frivillighetssentralen under FN-samlingen på selve FN-dagen 24.oktober.

Det var 4.trinn som sto for en stemningsfull FN-samling for hele skolen. De fremførte fine sanger, dans med flott koreografi og andre stemningsfulle innslag.

Barn fra forskjellige landBarnas verden

DansPengegaven overleveres

Du kan lese mer i Eikernytt.

Opprettet: 25.10.2017 08:58