Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Markering av FN-dagen

Strand, Anne-S Endret:27.10.2014 14:13
Elevrådet overrekker gavesjekken

​Elevrådet overrekker gavesjekk til lederen i Tusenbeinbevegelsen

Fredag 24.oktober hadde vi en flott markering av FN-dagen. 4.trinn sto for fellessamling for alle skolens elever. I tillegg ble pengene fra årets Tusenbeinrunde overrakt lederen i Tusenbeinbevegelsen. Etter samlingen danset hele skolen årets BlimE-dans.

Elevene på 4.trinn underholdt med sang, dans og informasjon om hva FN er. De hadde et spesielt fokus på barns rettigheter i fremstillingen av arbeidet FN gjør.

Røren skole er en Tusenbeinskole. Det vil si at vi er en del av Tusenbeinbevegelsen som jobber for barn i kriserammede områder. I forrige uke gikk skolens elever sponsormarsj. Pengene som er samlet inn går i år til syriske flyktninger i Jordan. Bela Gran Jensen, lederen i Tusenbeinbevegelsen, var tilstede under samlingen. Hun fikk da overrakt helle 64 100 kroner -som er summen skolens elever i år klarte å samle inn. Bela fortalte litt om hvordan barna i flyktningeleieren har det og hva pengene skal brukes til.

Som en avslutning av FN-markeringen danset alle skolens elever BlimE-dansen. Skoler over hele Norge gjorde i dag det samme. Dansen er et symbol på solidaritet og inkludering. Slagordet til BlimE er "Si hei og vær en venn!".

SjekkElevrådsstyret_og_Bela 

Elevrådsstyret, rektor og leder i Tusenbeinbevegelsen er veldig fornøyd med at skolens elever har klart å samle inn hele 64 100 kroner til syriske flyktninger i Jordan. 

Elever på 4.trinn underholder Alle skolens elever danser BlimE-dansen

Elevene på 4.trinn sto for en flott fellessamling og alle skolens elever danset BlimE-dansen. 

Her er lenker til omtaler av arrangementet:

DT og Eikerbladet

Eikernytt

Opprettet: 24.10.2014 14:34