Røren skole gav alt i årets MatteMaraton

Strand, Anne-S Endret:04.06.2018 22:49
MatteMaraton

​1.mai gikk startskuddet for den årlige superinnsatsen til norske elever i matematikk. Da begynte nemlig Norges største matematikkonkurranse for elever og lærere. 31. mai ble konkurransen avsluttet, og Røren skole havnet på 9.plass av alle deltagende skoler i landet.

​Millioner av  matteoppgaver har blitt løst på nett i en hektisk maimåned. MatteMaraton består av etapper, der elevene drilles i matematiske begreper, tallforståelse, regneferdigheter og løsningsstrategier. Alle som fullførte MatteMaraton har vært med i trekningen av fine premier. De beste klassene i Norge samles til finale i Oslo på høsten.

Det er Norges mest brukte digitale læremiddel i matematikk, Kikora, som står bak MatteMaraton. Den landsdekkende konkurransen arrangeres for fjerde året på rad for mellomtrinnet, ungdomsskolen og videregående skoler.

På Røren skole har det vært jobbet iherdig disse ukene i mai. Skolen har utfordret de andre skolene i kommunen, og siste kvelden var 6.trinn på skolen frem til midnatt for å sikre seg en god plassering. Vi havnet som niende beste skole i landet, og er godt fornøyd med det!

Opprettet: 04.06.2018 22:36