Røren skole på You Tube

Holden, Christina Flodin Endret:20.05.2014 09:15
You Tube video Røren skole

​​Røren skole har i to år jobbet med klasseledelse og tilbakemeldingskultur til elevene etter kursing av Matt​ias Øhra fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Det har det blitt film av.

Skoleforskning viser at noen faktorer er viktigere enn andre for læring og trivsel. Disse faktorene er klasseledere med tydelige regler og rammer, gode relasjoner til elevene, forventinger til læring, mål for læringen og tilbakemeldinger til elevene. Øvre Eiker kommune har tatt denne forskningen på alvor, og sammen med flere skoler i kommunen har Røren skole jobbet med klasseledelse og god tilbakemeldingskultur som et av våre satsningsområder.  Mattias Øhra fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold har ledet utviklingsarbeidet og laget en film om dette på ​Røren skole. Den kan du se her​​.

Opprettet: 09.05.2014 22:53