Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren skoles olympiske leker er i gang

Strand, Anne-S Endret:12.02.2018 21:57
Typisk norsk

​De olympiske lekene ble høytidelig åpnet i tett snødrev.

Mandag 12.februar gikk startskuddet for Røren skoles olympiske leker. OL står på timeplanen for hele skolen de kommende to ukene.​

​Det var en høytidelig og stemningsfull start på skolens OL-uker. Mens elevene strømmet til skolen så ljomet musikken fra høyttaleranlegget utover Rørenbygda. Hvis noen på Røren hadde planer om å sove lenge, så var ikke det lett. Det finnes et knippe sanger laget i forbindelse med olympiske leker, og disse var på dagens spilleliste.

Når alle elevene var vel på plass, så stilte de opp klassevis i skolegården. Elevene var på forhånd blitt oppfordret til å stille med flagg, og elever fra andre land til å ta med sitt lands flagg.

Defilering

Maskoten

Vi er veldig takknemlige for at det er godt med snø under avviklingen av de olympiske lekene, men snødrevet under åpningen var nesten i overkant.

Etter oppstilling startet seansen med defilering. Den foregikk ut av skoleporten - opp Læreveien - bortover Semsmoveien på baksiden av skolen - ned til skolegården via gangveien/åpningen i gjerdet.

Deretter ble OL-ilden tent av elevrådsleder og rektor talte. Hun sa noen velvalgte ord om at vi skal heie på de som tør å gjøre noe nytt og de som gjør laget sitt godt, og vi skal fortsatt bry oss om hverandre og vi skal gjøre så godt vi kan. I tillegg sa hun at Rørens skoles olympiske leker skal bli de beste noen gang og at juks tas det avstand fra!

Typisk norskRektor og elevrådsleder

Ilden tennesRektor taler

Åpningen ble avsluttet med OL-floka. Lærerne ledet an fra "scenen" og innsatsen var det ikke noe å si på.

OL-floka Floka

Kom igjen!Maskoten danser

Nå venter to spennende uker. Det er blant annet lagt inn to aktivitetsdager der det er mulig å delta i olympiske grener som skiskyting, hopp, kulekjøring, slalåm, aking og diverse langrennsvarianter - for å nevne noen.

Opprettet: 12.02.2018 20:55