Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Teknologi- og designuka er i gang

Strand, Anne-S Endret:21.04.2015 10:09
Såpebobler

Lærerne blåste store såpebobler som en del av åpningen.

Fredag 17.april braket det løs. Da klokka skulle ha ringt inn på morgenkvisten, så dukket istedenfor alle lærerne opp på skolens tak. Derfra ljomet musikken, rektor ønsket velkommen og lærerne sendte ut papirfly, ballonger og gedigne såpebobler. Dette var startskuddet for årets teknologi- og designuke.​

​I en årrekke har det på Røren skole hvert år vært arrangert en bokuke som har blitt avsluttet med en åpen kveld. I år hadde vi et ønske om å fylle denne uken med noe annet, og etter en lang prosess falt valget på teknologi og design. Bakgrunnen for valget var blant annet et ønske om å styrke realfagene. Vi ønsket også et fokus på det skapende, samarbeidende og arbeidende mennesket.

 

Kommende uke vil elevene få en masse utfordringer der de må utforske, tenke kreativt og finne løsninger på problemstillinger. Det skal lages vindmøller, raketter, båter, husmodeller med elektrisk koblede kretser, musefellebiler og drager - for å nevne noe. Torsdag 23.april er det åpen kveld på skolen, og da er alle foresatte invitert til å se på alt som har blitt laget. Vi ser frem til en annerledes, spennende og lærerik uke!

Åpning av teknologi- og designukaLærerne på taket PangåpningBallonger til værs

Opprettet: 17.04.2015 15:01