Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Tusenbeinrunden 2014

Strand, Anne-S Endret:13.10.2014 11:15
Tusenbeinskolen

​Røren skole er en av to Tusenbeinskoler i Norge.

​Røren skole er en Tusenbeinskole - og det har vi vært siden 2005. Bevegelsen "On own feet - Centipete" (Tusenbein) er en frivillig humanitær bevegelse med fokus på at barn hjelper barn.

​Bevegelsen ble grunnlagt av Bela Gran Jensen i Oslo, og den har medlemsskoler i Slovakia, Polen, Norge, Canada og Tsjekkia. Fokuset er å skape en trygg og meningsfull hverdag for barn i en utrygg del av verden. Pengene brukes til å bygge skoler, skaffe skolemateriell og til ulike helsetiltak. Røren skole har bidratt gjennom ulike prosjekter, og vi har til sammen samlet inn ca 430.000 kroner.

"Tusenbeinrunden" er et årlig arrangement på skolen som gir elevene en mulighet til å gjøre en innsats for andre barn. I år har vi bestemt oss for å støtte Tusenbeinbevegelsens engasjement i Jordan. Vi skal være med på å hjelpe barn i syriske flyktningfamilier.

Elevene løper en fast runde på skolens område og får ved hver passering et stempel i kortet sitt. På forhånd har sponsorer (foreldre, familie etc.) forpliktet seg til å betale et valgfritt beløp for hver runde eleven løper. Elevrådet foretar opptelling og presenterer det endelige resultatet på skolens FN-samling fredag 24.oktober.

Tusenbeinrunden Stempling

Opprettet: 13.10.2014 10:50