Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Tusenbeinrunden 2015

Strand, Anne-S Endret:01.10.2015 10:07
Logo Redd barna

​I år støtter vi Redd barnas arbeid

​Røren skole er en Tusenbeinskole - og det har vi vært siden 2005. Bevegelsen "On own feet - Centipete" (Tusenbein) er en frivillig humanitær bevegelse med fokus på at barn hjelper barn.

​Tusenbeinrunden 2015 finner sted mandag 12.oktober. Tusenbeinrunden er et årlig arrangement på skolen som gir elevene en mulighet til å gjøre en innsats for andre barn. I år har vi bestemt oss for å støtte Redd barnas arbeid for syriske flyktninger i og med at de har et hovedfokus på barn. Vi skal hjelpe barn på flukt. Redd barna bistår i Syria slik at barna der kan få dekket basale behov og få helsehjelp. Redd barna bistår med det samme på mottakssentre i flere land i Europa og her i Norge.

Tusenbein 

Elevene løper en fast runde på skolens område, og får ved hver passering et stempel i kortet sitt. På forhånd har sponsorer (foreldre, familie etc.) forpliktet seg til å betale et valgfritt beløp for hver runde eleven løper. De fleste elevene løper mange runder. Det er selvfølgelig fritt opp til hvert enkelt hjem å justere beløpet i etterkant. Elevrådet foretar opptelling og presenterer det endelige resultatet på skolens FN-samling fredag 23.oktober.

Årets tusenbeinrunde 

Opprettet: 01.10.2015 09:48