Vellykket åpen kveld

Strand, Anne-S Endret:24.04.2015 11:19
Pannekakerobot

​En far på skolen hadde stand med roboter. Mest populær var roboten som lager pannekaker med flott design.

​Torsdag 23.april ble årets teknologi- og designuke avsluttet med åpen kveld for foresatte og andre interesserte. Det vrimlet av folk og det vanket mange godord om de flotte produktene.

​I alle skolens klasserom var det utstillinger og demonstrasjoner av produktene som har blitt til gjennom uka. Spennvidden var stor; alt fra bygdetunet med kvernkall og oppgangssag som 7.trinn hadde laget, til de egendesignede husene med innlagt elektrisitet som 3.trinn sto bak.

Foreldrene på 7.trinn sørget for cafèsalg, så det hele ble også et hyggelig sosialt treffpunkt. En far ved skolen har laget flere roboter, og disse viste han frem på en stand. Mest populær var roboten som designer pannekaker. Køen var lang for å få seg en pannekake designet som en sommerfugl.

Takket være flere lokale sponsorer så har denne uken vært mulig å få til!

Bygdetun Hus_med_elektrisitet

MusefellebilraceeeKakedesign