Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vennskapsdag på Røren skole

Strand, Anne-S Endret:05.11.2018 07:26
Vennskapstre

​På en av gruppene ble det laget et vennskapstre.

​Fredag 2.november var det vennskapsdag på Røren skole. Elevene var aldersblandet, og alle deltok på fire aktiviteter hver i løpet av dagen.  Stemningen var svært god og det vært flott å se hvordan de eldste hjalp de yngste.

​Sosial kompetanse er et av fokusområdene på Røren skole inneværende skoleår. En gruppe lærere har ansvar for å drifte dette gjennom året. Hver måned er det en vennlighetsregel som blir løftet frem i en fellessamling for hele skolen, og deretter jobbet med klassevis. Eksmpler på vennlighetsregler er Jeg kan være en god venn og Jeg kan hilse fint på alle. Avslutningen av oktober måned var å ha en vennskapsdag. Elevene kunne velge mellom mange aktiviteter, blant annet sang, disco, lage vennskapsbilde, knytte vennskapsarmbånd, linedance, se film om vennskap, natursti, tegning og brettspill. Vi var forberedt på at det kunne bli noe kaotisk under bytte av aktivitet, men det gikk utrolig bra. Det ble en dag preget av fornøyde og blide elever og lærere. Slike annerledesdager er et flott avbrekk.

Vennskapsarmbånd

Her knyttes vennskapsarmbånd og linedance danses.

 

I gymsalen var det lagkonkurranser og på scenerommet var det disco. Det er kjekt å ha en "black box" når det skal være disco på høylys dag.

Opprettet: 04.11.2018 09:36