Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Hokksunds herligste bedrift 2016

Strand, Anne-S Endret:18.08.2016 18:07
Vinnerne

​Stolte vinnere av bedriftskampen.​

​Røren skole ble kåret til Hokksunds herligste bedrift under årets by- og laksefestival. Bedriftskampen var et av arrangementene under festivalhelga 11.-13.august.

​​På ansattdagen forrige høst annonserte personalet på Røren skole så kjekt sin deltakelse i bedriftskampen kommende år. Samtidig ble de andre skolene oppfordret til å stille. Vi liker å holde ord, så på tampen av sommerfeien ble et lag stablet på beina i klassen Årets herligste bedrift. Vi stilte mannsterke opp for å heie på de tre utøverne og samtidig lage litt moro. Rektor tok likegodt over hele speakerjobben. Utøverne spilte redde, og skuespillerne var så troverdige at journalisten i Eikernytt faktisk trodde at første deltaker hadde kalde føtter.​ Laksesvevet med påfølgende svømmeetappe over pølser ble gjennomført med høye hæler​, HMS ble ivaretatt før piler ble kastet og etappen over tømmerstokker og påfølgende svømming ble elegant avsluttet med at deltakeren brukte foten til å ringe i bjella.

DeltakerneAssistansen 

HeiagjengenStøtteapparatet
 

I svevetOverpølsene
 

PilkastingTømmerstokken 

ØyeskyllÅrets herligste
 

Hokksund barneskole tok også utfordringen. De stilte i klassen Årets tøffeste bedrift . ​Neste år stiller kanskje Røren skole med et lag i den klassen også.

I tillegg var vi stolte over å se tre av våre 7.klassinger på pallen i klassen Årets tøffeste bedrift. De stilte for Eiker Kvikk jr. og klarte altså å slå tolv andre lag med sin 3.plass. Imponerende!​

Eiker Kvikk jrÅrets tøffeste bedrifter 

Opprettet: 15.08.2016 10:20