Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Helsefremmende innsatsområder

  Endret:01.08.2018 14:57

Røren skole​ har oppgradert uteområdet sitt med nylagt ferdigplen og mange nye, flotte lekeapparater. Elevene har gode muligheter for fysisk aktivitet med de nye apparatene, til å klatre i trær eller spille fotball i ballbingen og fotballbanen.

De kan også spille slåball eller gjøe andre aktiviteter i skolegården. I vinterperioden går mange unger på ski, og skøyter i friminuttene, eller aker i akebakken. Også uteområdet ved SFO er oppgradert og har fått en populær taubane, nytt huskestativ og en stor sandkasse.  I storefri har trivselslederne mange ulike TL-aktiviteter, les mer om dette under.

​Vi har i tillegg flere fokusområder rettet inn mot helsefremmende tiltak på Røren skole.

Fysisk aktivitet

er lagt inn en skoletime i uken for 5. og 6.trinn.

Aktiv på skolevei

er en kampanje hvor ​alle skolene i Øvre Eiker kommune deltar og som arrangeres flere uker pr. år. Hensikten er å få flere barn til å gå og sykle til skolen. Elevene registrer sin aktivitet, og de klassene hvor flest elever har deltatt, blir kåret som ukesvinner. 

Hoppetaukonkurranse - hopp for hjertet

er en konkurranse arrangert av Nasjonalforeningen for folkehelsen for elever på 4.-7. trinn. Noen klasser velger å være med på denne konkurransen.

Temadager

Skolen arrangerer ulike temadager for å øke den fysiske aktiviteten. Vi har gjerne hatt en aktivitetsdag på høsten, vinteren og våren på Eiker Kvikk.

 


 

Opprettet: 23.01.2014 15:26