Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren skole

Amundsen, Ann-Mari Endret:21.12.2018 11:35

 ​​​​​​​​​Mediateket Røren skole 

Røren skole ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Det er en 1-7-skole med 306​ elever. I tilknytning til skolen har vi gymsal og en flott scene vi kan bruke. Et lite stykke unna ligger Eiker Kvikk med et topp moderne idrettsanlegg. Der er det både fotballbane, friidrettsanlegg og tennisbane. Rett bak friidrettsbanen har vi Sauejordet, hvor vi har mulighet til å drive uteskole, orientering og leik.

 Aktuelt

Jeg kan være hjelpsom

​Hver måned jobbes det med en ny vennlighetsregel på Røren skole. I januar er det "Jeg kan være hjelpsom" som har hatt fokus. (25.01.2019)

Elevcafè

​Torsdag 15.november arrangerte elevrådet ved skolen igjen elevcafè. Dette har blitt en tradisjon som gjennomføres en gang hvert halvår, og det er veldig populært blant elevene. Inntektene går til innkjøp av friminuttutstyr. (18.11.2018)

Vennskapsdag på Røren skole

​Fredag 2.november var det vennskapsdag på Røren skole. Elevene var aldersblandet, og alle deltok på fire aktiviteter hver i løpet av dagen.  Stemningen var svært god og det vært flott å se hvordan de eldste hjalp de yngste. (05.11.2018)

God utnyttelse av det fine sommerværet

​6.trinn utnyttet det gode sommerværet med overnattingstur til Hoensvannet fra 4.-5.juni. Sykkel var transportmiddelet og kanopadling en av hovedaktivitetene. (06.06.2018)

Røren skole gav alt i årets MatteMaraton

​1.mai gikk startskuddet for den årlige superinnsatsen til norske elever i matematikk. Da begynte nemlig Norges største matematikkonkurranse for elever og lærere. 31. mai ble konkurransen avsluttet, og Røren skole havnet på 9.plass av alle deltagende skoler i landet. (04.06.2018)


 Se flere aktuellsaker

Grunnskolevisjonen

 

​​Rektor har ordet

Velkommen til et nytt skoleår! 190 ubrukte dager ligger foran oss. Dagene skal vi fylle med å bruke hodet og hjertet godt; i timene, ute i friminuttene og på skoleveien. Sammen skal vi få til det meste. VI SIKTER HØYT FOR ØKT LÆRING! Et ekstra varmt velkommen til høstens 41 førsteklassinger, andre nye elever og deres foresatte! Vi ser fram til å bli kjent med dere. Jeg gleder meg!

Deiligst av alle gleder

er gleden for slett ingen ting;

ikke for noe du kan eller vil.

Gleden for intet og gleden for alt.

Gleden fordi du er til!

​Hilsen Anne Lise Holth (rektor)

​​​​​Røren skoles visjon

Visjon Røren skole

You-Tube video om vårt utviklingsarbeid

Utviklingsarbeid Røren skole

Lenker til skjemaer

Innmelding sko​le/SFO

Permisjon fra undervisning

 

Aktuelle lenker

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Nettvett

Rettigheter og plikter i grunnskolen

Skoleporten

Barneombudet​

 

​ 

Opprettet: 30.10.2013 16:33