Bokbamse til 1.trinn

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:16.09.2014 15:10

Tirsdag 16.sept kom bokbamsen og ordfører til Vestfossen barneskole for å dele ut bøker til 1.trinns elevene.​

​Spenningen var stor blant de nye 1.trinnselevene denne dagen. Bokbamsen og ordføreren skulle nemlig komme på besøk. Bokbamsen spanderer hvert år tre flotte og lærerike bøker på alle kommunens 1.trinns elever!

Bokbamsen og selveste ordføreren møtte opp på biblioteket i Vestfossen der bokpakkene lå klare i pene pakker med sløyfe rundt.

Bokbamsen fortalte et spennende eventyr før selve utdelingen. Ordføreren fortalte litt om hva en ordfører gjør og så var det tid for bokutdeling. Alle barna gikk opp til ordføreren og fikk bokpakke og takket pent. Etterpå avsluttet 1.trinn utdelingen med en sang som både ordfører og bokbamsen satte pris på.

Dette er en fin tradisjon som kommunen har drevet med i mange år, fokuset på kunnskapen som finnes i bøker og leselyst er viktig å formidle til elevene.

Vi takker både elever, bokbamse og ordfører for en flott seanse!

Bokbamsen og ordfører sammen med barnaOrdfører forteller om hva en ordfører er

Bokbamsen forteller eventyrBarna følger spent med

Bokutdelingen starterBlid ordfører sammen med rektor

Opprettet: 16.09.2014 14:49