Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Juleavslutning med lysfest og grøt

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:21.12.2016 16:45

​​Vi på Vestfossen barneskole har tradisjon for å lage lysfest og grøt fest​ sammen med elevene siste skoledag før jul. 

​I år igjen arrangerte vi Lysfest sammen med elevene siste skoledag før jul. Dette har etterhvert blitt en flott tradisjon der elevene deltar med sang, diktlesing og lystenning. Lærerne har også et innslag på festen, i år ble det sangnummer fra den kanten. Musikk og kulturskolen hjelper også til med musikalske innslag slik at hele lysfesten blir en flott, stemningsfull seanse for både store og små.

Etter en halvtimes tid med rolig god stemning på Lysfesten går elevene over til felles grøtspising. Langbord er dekket til ca.360 elever og foreldre/foresatte står for servering og kjøkkenhjelp.

Underveis i grøtspisingen fikk vi i år også besøk av selveste Juleskurken og kompisen hans til stor jubel blant elevene.

Etterpå sa TL-elevene god jul til alle på skolen med en dans -  de har virkelig gjort en flott innsats elevmiljøet det siste halvåret.

Helt til slutt kom de rocka lærerne med sin versjon av "Forelska i læreren​". Da ble det trøkk, dans, luftgitar, innlevelse og allsang!

Denne årlige tradisjonen har vi blitt glade i på VBS, både elever og lærere. Vi vil rette en stor takk til foreldre og foresatte som år etter ås bidrar med arbeidshjelp, rigging,  dugnadsinnsats, kjøkkenhjelp og godt humør! Uten dere hadde vi ikke fått dette til.

En riktig god jul ønskes dere alle sammen!

Lysene er tent for lysfestenEt lys for hver elev på skolen

Lysene skinner og lager stemning

Elevene leser dikt og tenner lysIMG_4899Flott sang fra 4.trinn

Nydelig fløytespill fra KulturskolenSang fra 3.trinn

Foreldre og foresatte serverer grøt360 elever på grøtfest 

Rudolf og Juletreet kom også på besøkJuleskurken og kompisen i aksjon

TL dansen var flottRockerne fremfører"Forelska i læreren".

Luftgitar og stor innlevelse.

Opprettet: 21.12.2016 11:36