Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Lysfest på Vestfossen barneskole

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:22.12.2019 12:00

Tradisjonen tro hadde vi også i år Lysfest og grøtfest felles for hele skolen siste skoledag før jul.​

​Det er flott med julestemning, spesielt når man er så heldig å få dele den med 350 glade barn. I år som årene før hadde vi Lysfest og Grøtfest siste skoledag før jul. Foreldre og foresatte var i gang fra morgenen av med å dekke bord og lage til alt som skal gjøres før grøtfesten. Kl. 09.00 var elevene på plass i hallen der vi startet med en lysfest. Et levende lys var tent for hver elev på skolen vår foran scenen og lagde en magisk stemning. 

6.trinn bidro med "Tenn lys" -sang sammen med alle elevene. Mona Lisa Lieng fremførte "Julekvitrevisa" som hun har laget og øvd inn sammen med 2.trinn. Elever fra Musikk og kulturskolen fremførte "Jeg så mamma kysse nissen" på klarinett og piano, med Åsmund Tvinnereim ved tangentene. Anne Line og John fremførte "Himmel og jord" i vakker harmoni. Enn elev fra 5.trinn leste sin egen Julefortelling skrevet i norsktimene, mens lærerne avsluttet med kor og "Vi tenner våre lykter".

Etterpå samlet vi 350 elever på langbord til grøtfest. Foreldre serverte og ordnet til slik at måltidet ble en flott og hyggelig samling. Takk til Ordfører og rådmann som også var tilstede -det var hyggelig:)

Tusen takk til alle foreldre/foresatte, elever og lærere som er med på å lage dette til en så hyggelig fest og julefeiring hvert år.

Riktig god jul til alle sammen.


Et lys for hver elev.

Mona Lisa i julehumørThea leser julehistorie

Lærerne syngerelever fra kulturskolen spiller

350 elever med grøtLærere i flotte juleantrekk

Foreldre i juleantrekkLærere i flotte juleantrekk

Foreldre på dugnad på grøtfesten


Opprettet: 20.12.2019 10:06