Skogdag på Hoensvannet

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:12.09.2014 14:14

Fredag 12. august arrangerte ​Landbrukskontoret v/Morten Garaas, Eiker Skogeierlag, Skogselskapet i Buskerud og Buskerud 4H den årlige Skogdagen for kommunens 5.trinns elever på Hoensvannet.

​Alle kommunens 5.trinns elever var tilstede da landbrukskontoret og Morten Garaas arrangerte den årlige Skogdagen på Hoensvannet. Elevene ble fraktet med buss eller syklet opp til Hoensvannet, der de ble sendt ut gruppevis på natursti med innlagte oppgaver. Etterpå var det bueskyting og Kims lek, alt med fokus på skogen og naturkunnskap. Grillene var fyrt opp nede ved vannet og elever og lærere koste seg med grillmat og drikke før premieutdelingen stod for tur. Landbrukskontoret har ordnet en flott vandrepokal i tre som den beste skolen får eierskap i et helt år. Dette året steg gledes brølene til uante høyder når Vestfossen barneskole stakk av med seieren! Flott innsats og vel fortjent!

Blide bueskytter instruktørerKims lek

Samling ved HoensvannetBlide og sultne elever ved grillen

Klar for premieutdelingDe glade vinnerne

Stolt lærer med flinke elever