Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skoleinnmelding

Gulliksen, Terje Endret:05.12.2019 14:16

​Har du et barn som skal begynne på skolen høsten 2020? Her finner du informasjon om hva du som forelder må gjøre. 

Rett over nyttår starter prosessen med skoleinnmelding for alle som skal begynne på skolen høsten 2020. Prosessen går forholdsvis automatisk, men det er noen ting du som forelder må gjøre: 

Ca. 10. januar får foresatte et brev i digipost/altinn med informasjon om skoleinnmelding. Foresatte får varsel om dette via sms/mail. For de som ikke får åpnet brev via altinn/digipost, vil det etter hvert komme som brev i postkassa

Foresatte skal logge seg inn i en portal for skoleinnmelding. Adressen står i brevet og finnes også på grunnskolesidene på kommunens hjemmeside. Adressen til innmeldingsportalen er: https://ovre-eiker.ist-asp.com/NO00624-pub/login.htm. Portalen er åpen til 21. februar. 

Elevene har fått reservert plass på den skolen de tilhører i forhold til folkeregistrert adresse. Det er ikke fritt skolevalg i Øvre Eiker kommune. Du kan lese mer om skolekretsene på grunnskolesidene på kommunens hjemmeside. 

Man kan søke om SFO-plass i samme portal, og samtidig med at man bekrefter skolevalget. Søknad til SFO kan også legges inn på et seinere tidspunkt, og fristen er innen 1. april 2020

Ta kontakt med den enkelte skole eller skoleadministrasjonen på Rådhuset hvis du  har spørsmål om skoleinnmelding. 

Opprettet: 22.10.2014 09:21