Sommerskole på VBS

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:23.06.2015 13:14

​På Vestfossen barneskole skjer det spennende ting i klasserommene selv om ferien har startet. Øvre Eiker kommune arrangerer nemlig sommerskole i samarbeid med Forskerfabrikken.

I uke 26-27 arrangerer Øvre Eiker kommune sommerskole i samarbeid med Forskerfabrikken på Vestfossen barneskole. Elevene er 5.trinnselever som selv har søkt om plass på dette populære tilbudet.
Det forsker på mye rart under disse ukene innen emnene naturfag, fysikk, kjemi og geologi. Blant annet får elevene et eget steinsett som det forskes på denne gangen.
Lærer John Kaasa fra Vestfossen barneskole har sammen med Linn Ornum fra Forskerfabrikken .regien på opplegget. Tilbakemeldingene fra elever og lærere er svært positiv, alle får utfordret forskerspiren i seg. Kanskje vi ser starten på kommende Nobelprisvinnere innen naturfagene her?

Elevene følger spent med. Linn og John forteller og forklarer.

FerieforskerMagisk vann på hodet.

Begeistring blandt elevene.Dette er moro.

Opprettet: 23.06.2015 13:07