Tahir på skolebesøk i Vestfossen

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:19.06.2014 14:57

​I dag kom Tahir og Vidar til skolen for å fortelle om mobbing, utestengning og hvordan man kan lære seg å takle motgang. De inviterte også til en Mestringsdag 10.juli på Skotselv skole hvor elevene kan oppleve mange spennende utfordringer!

​Tahir Hussein, kjent fra TV var sammen med sin ledsager Vidar på skolebesøk i dag. Eleven fikk høre om en vanskelig oppvekst preget av mobbing og utestengning, men også om hvor lite det skal til for å hjelpe de som har det vondt om vi bare tør å bry oss. Elevene hadde mange spørsmål til Tahir omkring dette og han tok seg god tid til å svare og forklare om hvordan man kan lære seg å takle motgang. Tahir har med litt hjelp besteget Galdhøpiggen, gått Vasaloppet, syklet Trondheim -Oslo og mange andre krevende utfordringer.

Elevene ble også invitert til en "Mestringsdag" på Skotselv skole 10.juli, hvor de får prøve seg på utfordringer høyt og lavt. Dagen etter starter Tahir og medhjelperne på sykkelturen "Norge på tvers" der de skal sykle 2000 km og 26000 høydemeter på 18 dager! Det er lov å bli med på deler av turen for alle som ønsker!

Invitasjon til Mestringsdagen: icpdfInvitasjon til Mestringsdag.pdf

Tahir sammen med eleveneTahir og Vidar forteller om det å bli utestengt

Opprettet: 19.06.2014 13:17