Vinteraktivitets dag på VBS

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:21.02.2018 14:28

Vestfossen barneskole arrangerte vinteraktivitetesdag for alle elever og ansatte nå i februar.

​Vinteren 2018 blir vel stående som en av de mest snørike på lang tid. Dette kunne vi ikke la gå upåaktet hen så vi arrangerte vinteraktivitetsdag for alle elever og ansatte i snøhaugene bak kirken. Tråkkemaskinen fra kommunen hadde lagd flotte løyper til oss. Det ble arrangert aking, langrenn, skiskyting m. ball i bøtter, kuleløype, hopprenn og bålkos med bålmat. Akebakker og løyper var fylt av glade barn med høyt aktivitetsnivå, ivrige og blide. Det smakte godt med ei pølse fra grillen innimellom også. Til slutt ble det arrangert en stafett mellom lærere og elever der elevene suverent vant grunnet overlegen kondis og teknikk!

Dette gjør vi gjerne igjen!

Bålkos for store og småGode venner ved bålet

Fiskebein i bakkenFull fart

Hopp og sprettSnøføyka står

Det går unnaBlide fjes i akebakken