Vinteren er her

Ulleberg, Bjørn Arne Endret:28.01.2015 10:38

Endelig har vinteren og kuldegradene kommet til Vestfossen også. Dermed er akebakker, skøytebaner og skimuligheter i bruk igjen.​

​Denne vinteren har så langt vært varmere enn normalt og nedbøren har stort sett kommet som regn. Den siste tiden har imidlertid Kong Vinter skjenket oss både snø og kuldegrader, noe som har ført til at skøytebanen er åpen og i bruk. Utlånsskøyter, egne skøyter og hjelmer er standard utstyr på isen nå om dagen. Elevene koser seg på isen og ferdighetene stiger i takt med iveren på isen. Akebakkene og skimulighetene er også tatt i bruk, så nå håper vi vinteren har satt seg for alvor frem til mars.

Skøytebanen i brukBenker til skifting er satt utBra aktivitet på isenElevene blir flinke

Fremtidens skøytehåp?

Opprettet: 28.01.2015 10:09