Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

SFO

  Endret:02.08.2018 13:54

SFO driften ved Vestfossen barneskole kan nås på telefon 32758901.

Klikk her for å søke, si opp eller endre plass i SFO.

Vi er en SFO- ordning tilhørende Vestfossen barneskole som holder til i tilknytning til flerbrukshallen i Vestfossen. Vi er for tiden ca. 105 barn med hele, halve og kvarte plasser og har 12 ansatte. Vi trives godt sammen med barna og er stolte av SFO-driften vår. Sammen med foreldre/foresatte og barna ønsker vi å gi et best mulig tilbud innen de rammene vi har. Vi ønsker å være en SFO med et variert tilbud og samarbeider med kulturskolen og andre for å få til ulike aktiviteter gjennom året. Vi har også gym/aktivitetsgrupper i flerbrukshallen, formingsgruppe, leksehjelp og andre aktiviteter. Dette året er også ny kvalitetsplan for SFO driften i Øvre Eiker vedtatt i kommunestyret. Den vil danne retning for vår lokale drift hvor satsingsområdene vil være:

  • Omsorg og trygghet
  • Sosial kompetanse gjennom leik
  • Helse og livsstil
  • Kultur

Hver SFO-base utarbeider sin lokale handlingsplan utfra Kvalitetsplanen og vil gradvis endre og forbedre driften og tilbudet gjennom våren og være klar fra skolestart høsten 2014.

Nytt system for innmelding til SFO:
Dette er en direkte link til søknad om SFO-plass og endring/oppsigelse av plass. Dette er også en link til barnehagesøknad.
Link: Søknad om SFO-plass.


Vedtekter og annen info om SFO i Øvre Eiker kommune : Vedtekter og andre skriv SFO

Opprettet: 09.01.2014 15:21