Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vestfossen barneskole

  Endret:10.09.2018 10:12

Vestfossen barneskole, hovedinngangen. 

Vestfossen barneskole er en 1-7 skole. Skolen ligger vegg i vegg med Vestfossen ungdomsskole. På skolen er det også SFO og en spesialavdeling kalt Eiken. I tilknytning til skolen er det en svømmehall og en flerbrukshall som vi er så heldige å kunne benytte. Det går ca. 350 elever på skolen vår.

Skolen ligger i landlige omgivelser på Eiker bygda i kulturhovedstaden Vestfossen. Vi synes vi har en fin skole med flerbrukshall og bibliotek nært skolen. Vi har også tre uteklasserom som vi benytter flittig. Disse befinner seg i ulike naturtyper, ved elva, i kulturlandskap ved Nypa og et oppe i skogen ved Gommerud.
Vi bestreber oss på å skape den beste skolen vi kan for barna, det er det som er mottoet vårt:

"Kunnskap gir muligheter!"

 

 Aktuelt fra Vestfossen barneskole

Invitasjon til Dialogmøte for 7.trinn

​Øvre Eiker kommune inviterer til Dialogmøte for foreldre/foresatte til barn med særskilte behov, ulike utfordringer og/eller funksjonsnedsettelse. (05.11.2018)

Skolestart 2018

Hei alle elever, foreldre og foresatte ved Vestfossen barneskole​ (06.08.2018)

Sommerskolen 2018 Øvre Eiker - fulltegnet

Forskerfabrikkens sommerskole. En annerledes sommerskole full av morsomme eksperimenter for alle som skal opp i 5. 6. og 7. klasse til høsten. Interessen har vært stor, og sommerskolens plasser ble fyllt opp i løpet av en dag. (15.05.2018)

Aktiv på skoleveien 2018

​Hei alle sammen. Her finner du info om "Aktiv på skoleveien"  kampanjen som starter rett rundt hjørnet - lykke til alle sammen:) (05.04.2018)

Mattedag-på-VBS 2018

I dag har vi mattedag på Vestfossen barneskole. Vi har satt av en dag til matematikkfaget og lager spennende opplegg sammen med elevene.​ (13.03.2018)


 

 

 Se flere aktuellsaker

Bestilling av frukt og melk

Bestilling av skolemelk og frukt gjøres på nett. Følg lenkene:

www.skolemelk.no

www.skolefrukt.no

Aktuelle skjema

Permisjon fra undervisning

Innmeld​ing skole/SFO

Rektor har ordet

 

Kjære elever, foreldre og foresatte ved Vestfossen barneskole.

Velkommen til skoleåret 2018-19. Spesielt velkommen til de 53 nye 1.trinns elevene. Vi er nå godt i gang med et nytt spennende, lærerikt og utviklende skoleår sammen med dere alle. Ta kontakt med oss om det  et er noe dere lurer på - vi er her for dere.

SAMMEN MED DERE GIR VI BARNA DET BESTE VI KAN!

Mvh Kai.


 

Visjon

visjon.jpg 

 

 

 


Nullmobbing.png


Opprettet: 30.10.2013 16:33