Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skoleutvikling

  Endret:01.08.2018 17:43

Øvre Eiker kommune fokuserer på et godt og trygt oppvekstmiljø der hele mennesket skal utvikles.Skolen står sentralt i kommunen for å oppfylle LK-06 sine intensjoner. Men kommunen tenker bredere enn det og har et motto som sier «sammen om» når det gjelder å utdanne og danne unge mennesker. Samarbeid på tvers av skoler, instanser og alle bidragsyterne står sentralt.


I skolesektoren er fokuset på en stø kurs viktig, skolene skal utvikle seg lokalt utfra sentrale kommunale styringsdokumenter som viser vei og peker ut kurs.
Helt sentralt i skoleutviklingen står forskningsbasert skoledrift. Vi i skolen skal arbeide etter veldokumenterte evidensbaserte metoder og utvikle profesjonelle læringsfellesskap.

Øvre Eiker kommune tenker kvalitet i alle ledd i skolesektoren, forventninger til skoleeier, skoleledelse og lærere er nedfelt i kommunale styringsdokumenter og skolene har utviklet egne lokale planer for økt læringsutbytte.
I sum gir dette en skole som har retning og kurs mot en stadig bedre kvalitativ skole basert på dokumentert og anerkjent forskning kombinert med solid lokal erfaring og kvalitet.​

Opprettet: 09.01.2014 15:23