Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bevegelese og lyd i Skriverparken

Tvinnereim, Åsmund Endret:09.02.2015 09:25
Prosjekt lyd og bevegelse

Dansende elever viser noe av det som kan oppleves i Skriverparken 14. februar. Bak fra venstre: Athina Ellingsen, Ive Strand og Åsa Berglien. Foran (t.v.): Solveig Kaspersen Laugerud og Hedda Berglien. (Foto: Privat)

14. februar kan du oppleve et unikt samarbeidsprosjekt mellom Øvre Eiker musikk- og kulturskole og Nøstetangen norsk glassmuseum i Skriverparken og inne på museet.

​​Nøstetangen norsk glassmuseum stiller Sorenskriverparken og rommene på museet til disposisjon for elever fra Øvre Eiker musikk- og kulturskole.

- Dette er et samarbeidsprosjekt der elevene får jobbe med komposisjon, improvisasjon og estetikk. Vi skal utforske hvordan lys, lyd, former og bevegelse påvirker hverandre og skaper ulike stemninger, sier Eva Beate Laugerud.

Selve prosessen er det viktige med dette prosjektet. Elevene er med å forme og skape denne dagen i samarbeid med lærene Marte Blom Sommerfeldt, Emir Mujkik og Eva Beate Laugerud. Tema for prosjektet er Skumringstimen. Etter mørkets frembrudd vil elevene vise en liten forestilling som et resultat av dagens arbeid kl.17.45.
 
Det er gledelig at vi kan bruke museet og Skriverparken på denne måten, sier daglig leder Åse Klundelien. Lærer ved Øvre Eiker musikk- og Kulturskole, Eva Beate Laugerud, setter stor pris på at Åse sa ja med en gang da henvendelsen kom.

- Vi gleder oss til denne dagen. Dette er et nytt samarbeidsområde mellom museet og Øvre Eiker musikk- og kulturskole, som vi håper kan gjentas, sier Laugerud

Opprettet: 09.02.2015 08:34