Nominasjon Drømmestipend 2017

Tvinnereim, Åsmund Endret:24.02.2017 15:24

For første gang er det i år nominert kandidater i hele 3 kategorier!

Juryen(kulturskolen/kulturkontoret) har nå avsluttet nominasjonsprosessen til årets DRØMMESTIPEND
og disse er nominert i følgende kategorier:

Musikk:
Espen Kristiansen(gitarist/slagverk)

Skapende skriving:
Marie Firing Lemme(gitarist/skapende skribent)

Annet:
Ive Strand(performance dans/teater)

For første gang er det i år nominert kandidater i hele 3 kategorier!
Offentliggjøring av hvem som blir tildelt Drømmestipend skjer i løpet av mai/juni.
For å lese om de nominerte samt kunne se/høre mediafiler som ligger ved nominasjonene
bruk følgende webadresse: http://www.drommestipendet.no/nominerte-drommer/

Det vil senere på våren(april/mai) gjennomføres et arrangement der de nominerte fra kommunene i Øvre Buskerud får vist seg fram. Mer info kommer.

Som kjent ble det i 2014, 2015 og 2016 tildelt Drømmestipend til kandidater fra Øvre Eiker, og vi er selvfølgelig veldig spent på hvordan det går i nå år!

Om Drømmestipendet:
Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer. Hver kommune kan nominere én person eller én gruppe innen hver av disse kategoriene: musikk, dans, teater, skapende skriving, sirkus, visuell kunst og annet.

Opprettet: 24.02.2017 15:13