Nominerte Drømmestipend 2020

Tvinnereim, Åsmund Endret:11.02.2020 10:19

Sjekk ut hvem fra Øvre Eiker som er nominert til årets Drømmestipend!​

​Juryen(kulturskolen/kulturkontoret) har nå avsluttet nominasjonsprosessen til årets DRØMMESTIPEND
og disse er nominert i følgende kategorier:

Visuell kunst(film) - Vanessa Lofsberg
Visuell kunst - Elise Kile Engebretsen
Musikk - Solveig Kaspersen Laugerud(klarinett)

For å lese om de nominerte samt kunne se/høre mediafiler som ligger ved nominasjonene

bruk følgende webadresse: http://www.drommestipendet.no/nominerte-drommer/

Offentliggjøring av hvem som blir tildelt Drømmestipend skjer i løpet av mai/juni.

Som kjent ble det i 2014, 2015, 2016 og 2017 tildelt Drømmestipend til kandidater fra Øvre Eiker,

og vi er selvfølgelig veldig spent på hvordan det går også i år!

Om Drømmestipendet:

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Hver kommune kan nominere så mange kandidater de ønsker innen hver av disse kategoriene: musikk, dans, teater, skapende skriving, sirkus, visuell kunst og annet.

Opprettet: 11.02.2020 10:03