Drømmestipend 2015 - søk nå!

Tvinnereim, Åsmund Endret:12.01.2017 11:02

​Har du en drøm? Nå er det klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet! Alle norske kommuner kan levere nominasjoner i kategoriene dans, musikk, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

Drømmestipend 2015100 nye kulturutøvere i hele landet skal i juni få til sammen én million kroner i form av Drømmestipendet 2015. Nå er jakten på gode Drømmestipendkandidater i Øvre Eiker kommune i gang! Husk søknadsfrist 23. februar!

Har du en drøm? Og er er født i 1995 eller senere (øvre aldersgrense er 20år)? Da kan du søke om Drømmestipend!

Drømmestipendet består av 100 stipend à 10 000 kroner - til sammen én million kroner. Det deles ut av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Hver kommune kan nominere en person eller gruppe innen hver av disse kategoriene:

• Navn
  • Fødselsår
  • E-postadresse
  • Kategori
  • Et «hovedbilde» i liggende format av den/de nominerte i filformatene jpg eller png.
  • En beskrivelse av den/de nominerte
  • Beskrivelse av DRØMMEN
  • Dokumentasjon
  • Samtykkeskjema, signert av den nominerte

Utdypende søkerinformasjon finner du her.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Åsmund Tvinnereim. på tlf. 409 14 147, eller e-post: asmund.tvinnereim@ovre-eiker.kommune.no

Drømmestipend 2015

Opprettet: 26.01.2015 10:15