Snorre Kaspersen Laugerud vinner av Drømmestipend!

Tvinnereim, Åsmund Endret:05.06.2015 13:06

Vi gratulerer Snorre som vinner av
Drømmestipend 2015 på 10.000,-

​Drømmestipend er altså tildelt nominert kandidat fra Øvre Eiker kommune andre år Snorrepå rad!
Snorre begynte på trompet i skolekorps og Øvre Eiker musikk- og kulturskole og vi opplever glede over at Øvre Eiker kommune gjennom sin kulturskole kunne bidra med opplæring av høy kvalitet de første årene. Gratulasjoner til Snorre som igjennom flere år med stor innsats nå har vunnet Drømmestipend!

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen er målet å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Utdeling av stipend vil skje i forbindelse med åpningskonserten på arrangementet VESTFOSSEN 24,
fredag 5.6 kl. 23.00. Snorre deltar også sammen med pianist på Parkkonserten lørdag 6.6 kl 13.00.

Opprettet: 03.06.2015 14:39