Mari Endrestøl vinner av Drømmestipend!

Tvinnereim, Åsmund Endret:12.05.2016 11:13

​​​Vi gratulerer Mari Endrestøl som vinner av Drømmestipend 2016 på 10.000,- !

Drømmestipend er altså tildelt nominert kandidat fra Øvre Eiker kommune tredje år på rad!
Og i år var det altså Mari Endrestøl som ble den heldige vinner av Drømmestipend 2016.

Mari%20Endrestol_bilde

Mari har alltid vært opptatt av kunstfag og har tidligere vært med på både dans, korps, teater.
De siste årene har hovedinteressen vært film som medium.
Mari Endrestøl vant fram med sin egen kortfilm "Der det brister". Filmen kan sees på YouTube

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen er målet å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

MERK:
Utdeling av stipend vil som i fjor skje i forbindelse med kveldskonserten på arrangementet VESTFOSSEN 24,
fredag 3.6 kl. 23.00 i Vestfossen kirke.

Opprettet: 12.05.2016 07:55