Velkommen til Høstkonsert og Ungdomskonsert!

Tvinnereim, Åsmund Endret:29.10.2015 12:20
Høstkonsert 2015

​Onsdag 28. oktober braker det løs med kulturskoleårets første konsert i Kultursalen på Hokksund ungdomsskole. Tema for konserten er samspill på tvers av instrumentgrupper

Høstkonsert onsdag 28.10 i Kultursalen, Hokksund ungdomsskole:​​

Høstkonserten åpnes med et kjempeorkester med musikanter fra 6 til 16 år som spiller Charpentiers “Te Deum”. Publikum vil både få høre de yngste fløytistene og fiolinistene i samspill med “Musikkbutikken” og “Blues” og kammerensemble med fløyte, klarinett, fiolin, piano og bassgitar. To talentfulle ungdommer fra Skotselv vil spille Vittorio Montis “Czardas” på marimba og trompet, og det er duket for høy sjarmfaktor og fine musikalske opplevelser når Musikk- og kulturskolens elever inntar scenen denne kvelden.

Ungdomskonsert torsdag 29.10 i Vestfossen kirke kl.17.30

Ungdommer fra Øvre Eiker musikk- og kulturskole har gjennom flere år utmerket seg ved opptak til nasjonale talentutviklingsprogrammer, til høyere musikkutdanningsinstitusjoner og til musikklinja på videregående skole.
Elever herfra har også fått Norsk Tippings Drømmestipend to år på rad, og senest i vår gikk flere innslag med utspring i Musikk- og kulturskolen videre til fylkesmønstringen i Ungdommens kulturmønstring. Ungdommene ligger heller ikke denne høsten på latsiden, og for flere står deltakelse i regionsmesterskapet i Ungdommens Musikkmesterskap i Oslo på tapeten. Musikk- og kulturskolens ungdommer er store forbilder for de yngre elevene, og torsdag 29. oktober får de vist fram sine briljante toner og hurtige løp i bl.a. “Carnival of Venice” med trompet og marimba og Telemanns “Konsert for 4 fioliner”. Det blir fløytesamspill med Queens “Bohemian Rhapsody” og “Vale Decem” fra Dr. Who på bariton og marimba, og kvelden avsluttes med renessansemusikk med alle instrumentgrupper i samspill.

Program høstkonsert 2015

Opprettet: 26.10.2015 11:55